Celena
Потребител
 Скандалджия
| Публикации: 41 |   | Карма: 0
|
Отг:Вицове - 2007/05/05 22:33
Върви играта "Стани богат". Последен въпрос за най-голямата парична печалба. Пред водещият седи широкоплест ново-бизнесмен с тъмни очила, който се затруднява с отговора. Водещият: - И така, това е последният въпрос, остават ви още два неизразходвани жокера - помощ от публиката или обаждане на приятел. - Помощ от приятел! - избира мутрата. - Да позвъним на вашият приятел! Звънят, от другата страна някой вдига. Мутрата: - Картоф! Вземи Тиквата и Репата и елате тука, че тоя нещо не иска да дава парите ...
....................................................................................................
........
Телефонът звъни в три часа през нощта. Мъжки глас пита: - Ало, 31-23-57 ли е? - Алкохолик нещастен, не можа ли поне една цифра да улучиш?
....................................................................................................
....
Малкият Петърчо гледа тегленето на тиражите от тотото и гордо казва: - Татко, ти си страшен! Тия от тотото никога не могат да познаят кои точно числа задраскваш!
.
Иванчо пита Марийка: - Каква е разликата между майка ти и баща ти? - Не знам. - Майка ти има мустаци, а баща ти не.
.....
Последен изпит.Студент влиза в залата половин час преди края на изпита и сяда да пише. Предава листа си доста след края на изпита. Професорът отказва да го приеме. Студентът пита ядосано: - Знаете ли кой съм аз? - Не знам и не ме интересува! - отговаря професорът. - Добре - казва студентът, пъха листа си някъде по средата на купчината с изпитните работи и излиза от залата.
....
Един човек отишъл на екскурзия в Баскервил. Върви си той и изведнъж чува: "Аааааауууууу...". "Какво е това" - питал, а екскурзоводът му казва: "Това е Баскервилското куче!" Продължили нататък и чули: "Мяяяуууу...". "Какво е това" - питал човекът, а екскурзоводът му казва: "Това е Баскервилската котка!". След малко настанала гробна тишина. "Какво е това" - питал пак, а екскурзоводът му казва: "Това е Баскервилската риба!"
....
Това, което не бихте искали да чувате по време на операция: 1. Такаааааа . . . Това нещо засега няма да го пипаме. Като отворим по-широко, ще стане ясно. 2. "Приеми тази жертва, о Велики Демоне на Мрака" 3. Хей, хей, пусни, пусни бе . . Лошо куче! 4. Чакайте малко, ако това е жлъчка, аз тогава какво отрязах? 5. А не. Къде ми е часовника? 6. И сега колко ще чакаме, докато пак пуснат тока? 7. Да знаете дали някой е оживявал след вкарване на 500 ml от този разтвор? 8. "Знаете ли колко е сега един бъбрек на черно. На този тук май ще му трябват два" 9. Я се пазете настрани, че ми паднаха контактните лещи. 10. Е какво колеги, нека приемем това като горчив урок. 11. Стерилен - мерилен . . . нали чистачката винаги бърше пода. 12. Какво? Не беше ли този, който искаше да си смени пола?
..
Църква. Свещеникът седи пред стаичката за изповеди и чака вярващите. По едно време вратите на църквата се отварят с трясък и някакъв мъж залитайки се напъхва в стаичката. Свещеникът влиза в неговата половина и чака да започне изповедта. Чака 5 минути, чака 10 мунити, а на петнайстата чука по прозорчето. От другата страна се чува: - Хииич не ми тропай. И тука няма тоалетна хартия...
.
Блондинка печели лека кола от лотарията. Отива да си получи печалбата и казва: - Искам колата да е червена! - Искате ли черна? Зелена? Жълта? - питат от организаторите. - Просто в момента червени нямаме... - Аааа, така значи! Тогава си ми върнете педесетте стотинки...
What the world needs now, is love, sweet love - that is the only thing there is just too little of ... |