Celena
Потребител
 Скандалджия
| Публикации: 41 |  | Карма: 0
|
Отг:Вицове - 2007/05/05 22:33
Двама програмисти си говорят: - Егати случая... Вчера жената ми звъни по телефона на работата, а модема се обади преди да успея да вдигна слушалката. - Е, и? - Ами говориха си половин час...
....................................................................................................
..........
Пациент се оплаква от болки в стомаха. Лекарят го пита: - Какво ядохте снощи? - Свинско. - С удоволствие ли го ядохте? - Не, със зеле.
....................................................................................................
........
Вилна зона. Петър тича в двора на Гошо. - Гошо, бързо дай две кофи вода! Налива си две кофи и изчезва. След малко пак се връща: - Дай още две! - Кво става бе Пешо, нали имаш собствен кладенец.... Пешо: - Абе, ситуацията е необичайна. Тъщата падна в кладенеца, а водата и стига до брадичката...
......
Трима приятели пътували със самолет, но горивото свършило. - Приятели, имаме само два парашута. Нека аз да взема единия, защото имам деца и семейство които трябва да храня. - Добре, скачай. Скочил първия. - Вземай парашута и ти също скачай. - А, не. Няма да те оставя да умреш. - Няма, аз ще скоча след теб. - Как.Нали остана само един парашут? Нали Иван вече скочи. - Аз на Иван му дадох торбата с храна. Нали имал семейство да храни.
Публикацията редактирана от: Celena, на: 2007/05/05 22:38
What the world needs now, is love, sweet love - that is the only thing there is just too little of ... |