Dido
Потребител
 Новак
| Публикации: 10 |   | Карма: 0
|
Вицове - 2007/04/28 02:51
Келнер в супата ми плува умряла муха! Странно, сър, умрелите мухи не плуват!
####################################
Келнер какво значи това!?Умряла муха в кафето ми! Съжалявам, сър, аз съм сервитьор а не врачка!
Толкова много те обичам!Хайде да се оженим!Но ако забележа, че ми изневеряваш... Не се тревожи няма да забележиш!
Кой ти насини окото? Жена ми. Че тя нали замина на курорт? И аз така си мислех!...
Знате ли каква е емблемата на секретарките? Диван и на него легнал гълъб. Защо? Защото ха не си легнала, ха си хвръкнала!
|
|
|
| | Администратора е забранил публичното писане. |
Celena
Потребител
 Скандалджия
| Публикации: 41 |   | Карма: 0
|
Отг:Вицове - 2007/04/30 14:41
Добре, хайде да публикуваме вицове ...
- Извинете знаете ли коя е тази коза ? - Това е жена ми. - О, прощавайте, направих голяма глупост ! - Не, аз съм направил глупостта ...
....................................................................................................
..........
От МВР съобщават, че тази нощ е изчезнала статуята на Света София до Булбанк. Ченгетата я намерили в мазе в Обеля 2. При разпита се разбрало, че статуята не е открадната, а сама е избягала и се е скрила там от срам, защото не може да погледне хората в очите. Как Света София ще е майка на Вяра, Надежда и Любов.
....................................................................................................
..........
А сега в Чернобил също е пролет - тревата синее, птичките лаят ...
........
На лекция. Професорът: - Един здрав бик оплодител е длъжен на ден да има по 12 "сеанса". Женски глас от първия ред: - Простете, професоре, колко? - По 12. - Повторете го, моля ви, да се чуе на последния ред. Мъжки глас от последния ред: - Извинявайте, професоре, за 1 крава ли става въпрос, или за 12 крави? - Разбира се, че за 12 крави. - Мерси, професоре. Повторете го, моля ви, да се чуе на първия ред.
.......
Една майка пътува с детето си във влак.До тях една добра лелка.По време на пътя детето се разплаква.Добрата лелка до него му дава ябълка.Детето я взима, обръща се и мълчи. Майката: Сега какво трябва да се каже? Детето се обръща и казва: Мита ли е ?
.......
Културистка отишла да ражда.Легнала на леглото и се напънала,ама нали е много силна и така изтласкала бебето,че то се размазало на отсрещната стена. Културистката отново забременяла и отново отишла да ражда но този път лекарите решили да вземат мерки,за да не изпуснат отново бебето. Чудили се те,чудили се какво да направят и на края решили да извикат някои с опит да хване бебето.Извика ли Боби Михайлов. Дошъл Боби и лекарите му казали:"Боби каквото правиш на терена това ще правиш и тук".Разбрал Боби какво да прави,застанал пред културистката и зачакал.Тя се напънала,Боби уловил бебето и го ритнал през прозореца.
..........
Един пияница се прибира късно вечерта. Жена му го подхваща от вратата: - Къде ходиш до това време? Знаеш ли колко е часа? Мъжът: - Знам, 10 вечерта е. Тогава кукувицата от часовника на стената изкуква един път. Жената: - Да, да 10, кукувицата изкука само един път! Един часа е! - А ти какво искаш? Да ти изкука и нулата ли?
.......
След свирепа схватка в джунглата Тарзан се озовал при местния шаман, който за да го излекува, му присадил очи от орел, крака от гепард и хобот от слон на чатала... Вдигнат отново на крака, Тарзан нетърпеливо излязъл на разходка. Когато се върнал, Джейн го порсещнала на вратата и го попитала: -Е, как мина първият ти ден в джунглата? Доволен ли си от работата на нашия велик шаман? -Мнооого доволен, Джейн! Очи от орел - Тарзан вижда надалеч! Крака от гепард - Тарзан бяга бързо! Само дето хобот от слон постоянно събира трева и пъха на Тарзан в дупе...
......
Иванчо пак извършил глупост и дирекгорът го наказъл да боядиса всички прозорци на първия етаж. Дал му кофа с боя и Иванчо започнал да боядисва. След няколко часа той отищъл при директора и казъл: -- Боядисах прозорците, но остана боя. Да взема ли да боядисам и рамките?
.......
Хайде стига толкова засега. Утре - повече.
What the world needs now, is love, sweet love - that is the only thing there is just too little of ... |
|
|
Celena
Потребител
 Скандалджия
|
Отг:Вицове - 2007/05/05 22:33
Върви играта "Стани богат". Последен въпрос за най-голямата парична печалба. Пред водещият седи широкоплест ново-бизнесмен с тъмни очила, който се затруднява с отговора. Водещият: - И така, това е последният въпрос, остават ви още два неизразходвани жокера - помощ от публиката или обаждане на приятел. - Помощ от приятел! - избира мутрата. - Да позвъним на вашият приятел! Звънят, от другата страна някой вдига. Мутрата: - Картоф! Вземи Тиквата и Репата и елате тука, че тоя нещо не иска да дава парите ...
........
Телефонът звъни в три часа през нощта. Мъжки глас пита: - Ало, 31-23-57 ли е? - Алкохолик нещастен, не можа ли поне една цифра да улучиш?
....
Малкият Петърчо гледа тегленето на тиражите от тотото и гордо казва: - Татко, ти си страшен! Тия от тотото никога не могат да познаят кои точно числа задраскваш!
.
Иванчо пита Марийка: - Каква е разликата между майка ти и баща ти? - Не знам. - Майка ти има мустаци, а баща ти не.
.....
Последен изпит.Студент влиза в залата половин час преди края на изпита и сяда да пише. Предава листа си доста след края на изпита. Професорът отказва да го приеме. Студентът пита ядосано: - Знаете ли кой съм аз? - Не знам и не ме интересува! - отговаря професорът. - Добре - казва студентът, пъха листа си някъде по средата на купчината с изпитните работи и излиза от залата.
....
Един човек отишъл на екскурзия в Баскервил. Върви си той и изведнъж чува: "Аааааауууууу...". "Какво е това" - питал, а екскурзоводът му казва: "Това е Баскервилското куче!" Продължили нататък и чули: "Мяяяуууу...". "Какво е това" - питал човекът, а екскурзоводът му казва: "Това е Баскервилската котка!". След малко настанала гробна тишина. "Какво е това" - питал пак, а екскурзоводът му казва: "Това е Баскервилската риба!"
....
Това, което не бихте искали да чувате по време на операция: 1. Такаааааа . . . Това нещо засега няма да го пипаме. Като отворим по-широко, ще стане ясно. 2. "Приеми тази жертва, о Велики Демоне на Мрака" 3. Хей, хей, пусни, пусни бе . . Лошо куче! 4. Чакайте малко, ако това е жлъчка, аз тогава какво отрязах? 5. А не. Къде ми е часовника? 6. И сега колко ще чакаме, докато пак пуснат тока? 7. Да знаете дали някой е оживявал след вкарване на 500 ml от този разтвор? 8. "Знаете ли колко е сега един бъбрек на черно. На този тук май ще му трябват два" 9. Я се пазете настрани, че ми паднаха контактните лещи. 10. Е какво колеги, нека приемем това като горчив урок. 11. Стерилен - мерилен . . . нали чистачката винаги бърше пода. 12. Какво? Не беше ли този, който искаше да си смени пола?
..
Църква. Свещеникът седи пред стаичката за изповеди и чака вярващите. По едно време вратите на църквата се отварят с трясък и някакъв мъж залитайки се напъхва в стаичката. Свещеникът влиза в неговата половина и чака да започне изповедта. Чака 5 минути, чака 10 мунити, а на петнайстата чука по прозорчето. От другата страна се чува: - Хииич не ми тропай. И тука няма тоалетна хартия...
.
Блондинка печели лека кола от лотарията. Отива да си получи печалбата и казва: - Искам колата да е червена! - Искате ли черна? Зелена? Жълта? - питат от организаторите. - Просто в момента червени нямаме... - Аааа, така значи! Тогава си ми върнете педесетте стотинки...
What the world needs now, is love, sweet love - that is the only thing there is just too little of ... |
|
|
Celena
Потребител
 Скандалджия
|
Отг:Вицове - 2007/05/05 22:33
Двама програмисти си говорят: - Егати случая... Вчера жената ми звъни по телефона на работата, а модема се обади преди да успея да вдигна слушалката. - Е, и? - Ами говориха си половин час...
..........
Пациент се оплаква от болки в стомаха. Лекарят го пита: - Какво ядохте снощи? - Свинско. - С удоволствие ли го ядохте? - Не, със зеле.
........
Вилна зона. Петър тича в двора на Гошо. - Гошо, бързо дай две кофи вода! Налива си две кофи и изчезва. След малко пак се връща: - Дай още две! - Кво става бе Пешо, нали имаш собствен кладенец.... Пешо: - Абе, ситуацията е необичайна. Тъщата падна в кладенеца, а водата и стига до брадичката...
......
Трима приятели пътували със самолет, но горивото свършило. - Приятели, имаме само два парашута. Нека аз да взема единия, защото имам деца и семейство които трябва да храня. - Добре, скачай. Скочил първия. - Вземай парашута и ти също скачай. - А, не. Няма да те оставя да умреш. - Няма, аз ще скоча след теб. - Как.Нали остана само един парашут? Нали Иван вече скочи. - Аз на Иван му дадох торбата с храна. Нали имал семейство да храни.
Публикацията редактирана от: Celena, на: 2007/05/05 22:38
|
|
|